Afbeelding

Voorjaarsconcert Nijverdals Mannenkoor

Uitgaan en cultuur

NIJVERDAL - Het Nijverdals Mannenkoor geeft een Voorjaarsconcert op zaterdag 15 april 2023 in Het Centrum, Constantijnstraat 7A te Nijverdal. Aanvang 20.00 uur. Het wordt ongetwijfeld weer een prachtig concert waaraan tevens het Projectkoor en het duo ROKS hun medewerking zullen verlenen.

Joshua Joseph zorgt voor de muzikale begeleiding en het geheel staat o.l.v. van dirigent Willem Jan van Asselt. Voor de pauze brengt het koor en het Ensemble van het koor een aantal liederen ten gehore, zoals b.v. Roller Coaster van Danny Vera, een Abba Medley, Untill I Kissed You en Michelle naast vele andere bekende, populaire nummers. Tevens treden Maaike Zomer en Karlien Bosch als duo “ROKS” voor het voetlicht met een spetterend optreden. Dit duo is geïnspireerd door de grondleggers van country en folk. Ze brengen een mix van covers, 2-stemmig met akoestische gitaren. Na de pauze staat het concert in het teken van het thema “Simon & Garfunkel”, waarbij het koor, en ook het Projectkoor, een aantal nummers van dit legendarische duo ten gehore zullen brengen. Het duo ROKS zal hierbij ook weer van zich laten horen. Toegangsprijs bedraagt €12,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nijverdalsmannenkoor.nl of bij Jan Ruiter, penningmeester NMK, telefoon: 06-52376160.

Voor de mannen, die na het bijwonen van dit concert, enthousiast zijn geworden: Kom gerust een keer meezingen en de sfeer proeven tijdens een koorrepetitie op de dinsdagavond van 19.45 – 21.45 uur in gebouw The Cross, Constantijnstraat 31, 7442MD Nijverdal. U bent van harte welkom!

Afbeelding