Afbeelding

Kapsalon ‘Gwoon Sanne’ kent flitsende start

Zakelijk

DAARLE – Sanne Peter wist al vanaf haar veertiende dat ze kapster wilde worden. En acht jaar was ze kapster in loondienst in Ommen. Maar in september 2023 kwam haar grote droom uit. Toen opende ze haar eigen kapsalon ‘Gwoon Sanne’ aan ’n Tip 1 in Daarle. En met succes, want klanten uit Daarle en omstreken weten haar inmiddels goed te vinden. Bovendien komen nieuwe klanten voor het overgrote deel ook bij haar terug en dat is niet zo gek, want Sanne Peter houdt van haar vak!

Spannend

Toch vond Sanne Peter het wel spannend om de eerste stap te zetten. “Maar ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Ik zit hier nu een half jaar en het gaat hartstikke goed! Boven verwachting eigenlijk. Er is eigenlijk altijd reuring in mijn kapsalon. Ook veel mensen die nieuwsgierig zijn komen soms spontaan even langs om een bakkie te doen. En ze zijn van harte welkom, de koffie staat altijd klaar. Bovendien wil ik dat de kapper voor iedereen toegankelijk is, ook voor wat betreft de prijs. En ook op dat gebied is ‘Gwoon Sanne’ aantrekkelijk.”

Dankbaar

“Ik ben dankbaar voor de hulp en de steun die ik in de afgelopen zes maanden kreeg van mijn familie en mijn vriend. Zonder hen had ik deze stap misschien niet durven zetten. Maar nu heb ik het toch gedaan en heb een kapsalon waar ik enorm blij mee ben!“ zegt Sanne. Een kapsalon die gezelligheid uitstraalt door het warme interieur. En waar bovendien Goldwell haarproducten, sieraden, parfum en een beetje dameskleding te koop is. Dit alles maakt een bezoekje aan ‘Gwoon Sanne’ zeker de moeite waard.

Gewoon bereikbaar

Overigens zijn de kapsalon van Sanne en de andere winkels aan ’n Tip gewoon bereikbaar via de omleidingsroute, zolang de wegwerkzaamheden in het centrum van Daarle plaatsvinden.

Contact

Kapsalon ‘Gwoon Sanne’ is open op maandagavond van 18.00 uur tot 20.30 uur, dinsdag gesloten, woensdag en vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur, donderdagmorgen [oneven weken] van 8.00 uur tot 12.00 uur en zaterdagmorgen [even weken] van 7.00 uur tot 12.00 uur. Een afspraak is makkelijk online te maken via: www.gwoonsanne.nl of via 0546 – 698145. In overleg is er bovendien veel mogelijk.