Afbeelding

Paasvuur in Hellendoorn

Uitgaan en cultuur

HELLENDOORN - Zondag (Eerste Paasdag) 31 maart 2024 wordt het Hellendoornse paasvuur om 20.30 uur aangestoken door Piet van der Veer. De voormalige garagehouders was jarenlang voorzitter van de Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn, is voorzitter van het comité Bello en is nauw betrokken bij de jaarlijkse tentoonstelling van amateurkunstenaars Eigen oogst.

Snoeihout aanleveren

Donderdag 28 maart aanstaande begint de bouw van de poasboaken in het Reggedal achter de ijsfabriek. Snoeihout kan worden aangeleverd op donderdag en vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Zaterdag kan dat nog tot uiterlijk 12.00 uur ‘s middags. Het hout mag niet dikker zijn dan 12 cm. Het paasvuur is met de auto te bereiken langs de ijsfabriek vanaf de kruising Reggeweg/Haersingel. 

Ook dit jaar wordt er gecollecteerd om de kosten van het paasvuur bouwen en opruimen te bestrijden. Dus neem uw portemonnee mee! Doneren is ook mogelijk via een QR-code. Het paasvuur op de prachtige locatie aan de Regge is bereikbaar vanaf de fietspaden bij de Kasteelstraat en de Reggeweg, en vanaf Marle en Hulsen via de fietsbrug over de Regge.

Poasvuur Heldern. Zondag 31 maart 2024, 20.30 uur. Reggedal, achter ijsfabriek.