Afbeelding

Hulzense Boys JO11-1 kampioen!

Sport en vrije tijd

HULSEN - Onlangs stond er voor de JO11-1 van Hulzense Boys een heus kampioenschapsduel op het programma. Het team stond samen met De Zweef bovenaan in de competitie en hadden beiden alle wedstrijden gewonnen. Met, voor Hulzense Boys, nog een duel te gaan stond de kraker De Zweef – Hulzense Boys op het programma. Winst zou een kampioenschap voor de roodhemden betekenen, terwijl een nederlaag feest in het blauwwitte kamp zou betekenen.

In een spannende wedstrijd was het De Zweef wat beter begon en ook op een 1-0 voorsprong kwam. In de fase daarna kwam Hulzense Boys beter in de wedstrijd en kreeg het enkele kansen, toch werd er niet gescoord. In het derde kwart van de wedstrijd werd de stand op 1-1 gebracht, waardoor het laatste kwart de beslissing moest brengen. In een super spannend laatste kwart was het Hulzense Boys dat op voorsprong kwam, 1-2. Voor De Zweef was dit het sein om alles op alles te zetten. Ze kregen ook zeker kansen, maar door veel inzet en goed keeperswerk kwam er geen verandering in de stand. Toen de zeer sportieve scheidsrechter van De Zweef, een compliment naar hem, voor het laatst floot was het kampioenschap een feit.

Een hele mooie prestatie van de spelers van trainers Koen Schreurs en Quinten Harink en leider Arjohn Kampman. Het feest werd op het veld gevierd met vuurwerk en bekers. Eenmaal terug in Hulsen werd het feest in de kantine voortgezet, met onder andere patat. “We wensen de spelers veel succes in de 4e en tevens laatste fase van deze competitie.”