Teamfoto tijdens een werktrip in Barcelona.
Teamfoto tijdens een werktrip in Barcelona.

Moddit Digital Agency uitgeroepen tot FD Gazelle 2022

Zakelijk

NIJVERDAL - Het Nijverdalse Moddit Digital Agency is door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland). Daarmee is het bedrijf een FD Gazelle 2022 en maakt het kans op een FD Gazellen Award. De Awards worden uitgereikt op 22 november 2022. 

Groei in het DNA

Groei zit in het DNA van het onlinemarketingbureau. Moddit streeft niet alleen naar omzet en winst, ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bij zijn medewerkers gaat het bedrijf voor groei. Het bedrijf is dan ook ontzettend trots dat het zichzelf FD Gazelle mag noemen.

Eigenaar Simon Hogenkamp: “We zijn trots op deze erkenning, het is toch een bevestiging van de groei die we met elkaar realiseren. Dat is natuurlijk ook wat we voor klanten doen. Daarom is het extra gaaf dat een van onze klanten, Toelevering Online, ook gevestigd in Nijverdal, eveneens tot FD Gazelle is benoemd.”

Over de FD Gazellen Awards

Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Awards is een minimale omzetgroei van 20% over een periode van drie jaar (2019-2021). Sinds 2018 wordt ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegerekend bij de nominaties.