Afbeelding

Voetmeetdag Schoenenhuis Jan Pas

Zakelijk

DEN HAM – Op vrijdag 28 oktober van 15.30 uur tot 20.30 uur organiseert Schoenenhuis Jan Pas aan de Brinkstraat 20 in Den Ham een Voetmeetdag in samenwerking met Voetencentrum Wender en Wolters Schoenmakers. 

Voetencentrum Wender

Hendriëtte Bruin van Schoenenhuis Jan Pas zegt hierover: “We willen dat iedereen goed geschoeid de winter ingaat en daarom organiseren we deze dag. Marloes Goossen van Voetencentrum Wender komt gratis drukmetingen van de voeten doen en iedereen die voetklachten heeft kan bij haar terecht. Hierbij kun je denken aan voorvoetklachten of hielspoor, maar ook met andere klachten is men van harte welkom. Ook geeft Voetencentrum Wender advies aan mensen die lijden aan diabetes. Als men last heeft van een verminderd gevoel in de voeten, of last heeft van eelt, dan raad ik de mensen zeker aan om even de Voetmeetdag te komen bezoeken.”

Overigens is Voetencentrum Wender regelmatig te vinden bij Schoenenhuis Jan Pas. In de winkel in Den Ham is één keer in de twee weken op vrijdagmiddag een podotherapeut aanwezig in de vaste behandelruimte in de winkel, dit tussen 13.30 en 17.00 uur. Op deze vrijdagen is er een vrij inloopspreekuur van 16.00 tot 17.00 uur. Hier kunt u vrijblijvend uw vragen stellen en eventueel een vervolgafspraak plannen. 

Vakkundig

En Toin Bruin vult aan: “Ook het vakkundige en goed opgeleide personeel van Schoenenhuis Jan Pas staat tijdens de Voetmeetdag klaar om belangstellenden van goed schoenadvies te voorzien. Zo kunnen we u bijvoorbeeld alles vertellen over verschillende breedte maten en leesten. Er zijn veel mensen met voetklachten en samen met Voetencentrum Wender willen we onze klanten het beste advies geven om deze klachten te verhelpen of te verminderen.”

Wolters Schoenmakers

“Tijdens de Voetmeetdag is bovendien schoenmaker Leon Wolters aanwezig. Hij geeft een gratis poetsbeurt en wintercheck van je schoeisel” vervolgt Hendriëtte Bruin, “Zo werken we tijdens deze gezellige dag allemaal samen, zodat mensen goed geschoeid de winter tegemoet gaan. Voetcentrum Wender zoekt de drukpunten, wij zoeken daarbij goede passende schoenen, en indien nodig worden de schoenen aangepast. Dit alles helpt om voetklachten te voorkomen! Maar ook belangstellenden die nog geen voetklachten hebben zijn uiteraard van harte welkom!”

Tevens is Leon elke woensdag en vrijdag aanwezig van 13.00 tot 17.00 uur.

Appeltaart

Tijdens de Voetmeetdag [en de zaterdag erna] krijgt iedere klant bij een besteding vanaf 75 euro bovendien een lekkere appeltaart van de warme bakker. Wie meer informatie wil over de Voetmeetdag kan bellen Schoenenhuis Jan Pas in Den Ham: 0546 – 671267.

Afbeelding