Afbeelding

Pascal Wispels viert 25-jarig jubileum

Zakelijk

HELLENDOORN - Wispels Verzekeringen, het vooraanstaande onafhankelijke financiële adviesbureau met diepe Twentse wortels, markeert een mijlpaal met het 25-jarig jubileum van directeur Pascal Wispels. Al een kwart eeuw leidt Pascal met toewijding de koers van het familiebedrijf, terwijl ze voortbouwt op een erfenis van persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Pascal begon haar reis bij Wispels Verzekeringen in 1998 als administratieve ondersteuning. Ze doorliep verschillende functies – van receptie tot bancair/verzekeringen/hypotheek - en bekleedde verschillende adviserende rollen voordat ze uiteindelijk mede-eigenaar werd in 2013. In 2017 nam ze het volledige eigenaarschap van haar ouders over, waarbij ze de traditie van het familiebedrijf voortzette.

Pascal’s ouders, Jan en Mariet Wispels, hebben de overgang naar Pascal’s leiderschap met bewondering en respect gadegeslagen. “Pascal is heel nauwkeurig, denkt alles tot in de puntjes door,” merkt haar moeder Mariet op. Vader Jan voegt toe: “Ik was meer van ‘hupsekee’. Maar het gaat erom hoe je met de mensen omgaat. Vertrouwen is zo belangrijk.”

De visie en toewijding van Pascal hebben een blijvende stempel gedrukt op het bedrijf. Ze heeft de persoonlijke benadering en betrokkenheid diepgeworteld in de bedrijfscultuur gehouden, terwijl ze tegelijkertijd strategische vernieuwingen heeft ingevoerd om aan de behoeften van de moderne klant te voldoen.

Met een oog op de toekomst blijft Pascal vastberaden om de kernwaarden van Wispels Verzekeringen voort te zetten en te versterken. “Service, persoonlijk contact en het goed bedienen van zowel bestaande als nieuwe klanten zijn onze prioriteiten.” benadrukt ze.

“We gaan voor een zonnige toekomst in een zonnig dorp” besluit Jan. En dat vat perfect samen wat de toekomst voor Wispels Verzekeringen belooft: bloei in het hart van Hellendoorn.

Afbeelding