Afbeelding

Kötter Living Nijverdal bestaat één jaar!

Zakelijk

NIJVERDAL - Kötter Living in Nijverdal bestond op 18 april precies één jaar. En dat willen Bas en Joost Kötter niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze willen deze mijlpaal graag met iedereen vieren en daarom deelde Kötter Living vorige week te gekke acties en winacties via de social mediakanalen. En het mooie is: alle acties zijn nog tot 18 mei geldig in de winkels van Kötter Living in Nijverdal en Oldenzaal.

Langskomen

“Maar uiteraard nodigen we ook iedereen uit om gezellig langs te komen aan de Transportweg 4B in Nijverdal, of de Ainsworthstraat 30 in Oldenzaal” zegt Bas Kötter. En hij gaat verder: “Vanaf 2003 hebben onze oom Frans en tante Marion in Nijverdal Kötter wonen gerund. Sinds januari 2022 hebben we de winkel overgenomen en is de hele winkel verbouwd. Er zijn allemaal prachtige stijlkamers gemaakt, waar je enorm veel inspiratie op kunt doen en allemaal prachtige meubels, woonaccessoires, verlichting en vloerkleden kunt bekijken en natuurlijk uitproberen. Sinds 18 april 2022 heeft de winkel ook een nieuwe naam, namelijk: Kötter Living.”

3D-tekening

Verder zegt Bas Kötter: “Bezoekers kennen de winkel na de verbouwing niet terug en het eerste halfjaar moesten de mensen die de winkel al kenden van voor de verbouwing ook even wennen. Maar inmiddels is Kötter Living in Nijverdal een succes en slaat onze werkwijze aan. Bezoekers moeten wel even door de buitenkant van onze winkel heen kijken en lekker binnenstappen, want buiten moet onze uitstraling nog wat worden aangepakt. Echter, eenmaal binnen wordt je compleet verrast door de prachtige combinatie van woonstijlen, ons styling team heeft hier namelijk sfeervolle stijlkamers gemaakt. Daarnaast hebben we veel unieke items uit de hele wereld in ons assortiment. Kom je er qua inrichting samen niet uit? Wij kunnen je daarin geheel ontzorgen en maken een interieurontwerp voor je. Een 3D tekening is daar onderdeel van, zo kun je perfect zien hoe jouw woonkamer eruit gaat zien. Kom gerust langs en vraag naar de mogelijkheden op dit gebied.”

Openingstijden

“Beide woonwinkels zijn dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur, zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en Kötter Living in Oldenzaal is elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. In Nijverdal hebben we nu nog elke 1e zondag van de maand koopzondag. Maar na de zomer willen we ook elke zondag onze deuren openen van 12:00 tot 17:00 uur” zegt Bas Kötter tot besluit.