Afbeelding

Adee Keukens heropend verbouwde showroom

Zakelijk

Goed nieuws voor keukenkopers in Rijssen en omgeving, die op zoek zijn naar een betrouwbare en hooggewaardeerde keukenspecialist: de showroom van Adee Keukens is compleet vernieuwd. Op woensdag 7 december werd de showroom feestelijk heropend. 

In de afgelopen maanden is de showroom van Adee Keukens geheel vernieuwd en uitgebreid. Zelfs de buitenkant van het pand is aangepakt. Bedrijfsleider Henk Slager is zichtbaar trots op het eindresultaat: “We willen van een bezoek aan onze showroom iets bijzonders maken. Klanten doen bij ons unieke keukeninspiratie op tussen diverse keukens voor wat betreft stijl, opstelling, kleur, merk en budget. Van klassiek landelijke keukens tot greeploze design keukens en alles wat hier tussen zit.”

Volop beleving
Naast inspiratie richt de showroom zich ook op de beleving voor de bezoeker. “Dat gaat veel verder dan standaard”, benadrukt Slager. Zo kun je in de showroom werkbladen testen op hun vlek-, kras-, of stootbestendigheid en kun je de ideale hoogte en diepte van je keuken bepalen in het Ergonomie Center. “Ook de doorgang van een keukeneiland kunnen bezoekers tot op de centimeter nauwkeurig bepalen. Zo maak je veel betere keuzes die het gebruik van de keuken in de praktijk fijner maken.” Een montagewand legt duidelijk uit wat de keukenkoper kan verwachten bij de montage, een onderdeel waar Adee Keukens in uitblinkt dankzij het team van eigen keukenmonteurs. Verder staan er presentaties van kokendwaterkranen, kookplaten met afzuiging en zijn werkbladstalen op ware grootte en kleur te zien. “Ideaal bij werkbladen met een marmerstructuur. Dan krijg je een zo reëel mogelijk beeld van het werkblad”, zo geeft bedrijfsleider Slager aan.

Centraal
Adee Keukens is goed bereikbaar: er is volop parkeergelegenheid voor de deur en de mogelijkheid om auto’s op te laden tijdens een bezoek aan de keukenspecialist. Ook voor minder valide personen is de showroom goed te bereiken met een lift en ruime paden.

Lange historie

Sinds 2002 is Adee Keukens in Rijssen gevestigd, als onderdeel van het familiebedrijf DB KeukenGroep. In die 20 jaar is de keukenzaak uitgegroeid tot een bekende naam in Rijssen en omtrek. Naast Adee Keukens kent DB KeukenGroep nog zeven andere vestigingen in heel Nederland. Ieder met een eigen naam, maar de werkwijze is overal hetzelfde: eerlijk en transparant zakendoen, met een uiterste focus op de hoogste klanttevredenheid. Ruim 2100 klanten beoordelen DB KeukenGroep dan ook met een 9,6. Meer informatie over Adee Keukens is te vinden op www.adeekeukens.nl of bezoek de showroom; Ethaanstraat 2, 7463 PC Rijssen.