Afbeelding

Het Huis van Sinterklaas

Uitgaan en cultuur

NIJVERDAL - Sinterklaas nodigt alle kinderen uit om een kijkje te komen nemen in zijn huis. Ja, je leest het goed, je mag bij hem op bezoek! Wie heeft een leuke vraag voor Sinterklaas en durft die ook aan hem te stellen? Of wil je gewoon een handje geven, je mooiste tekening overhandigen of op de foto met Sinterklaas? Je bent van harte welkom. 

Het Huis van Sint is dit jaar te vinden op het Henri Dunantplein, in het voormalige pand van CIGO. Deze winkel is recentelijk een paar deuren verderop verhuisd naar het winkelpand van Bruna.

De speciale dag waarop het huis nog geopend is: Zaterdag 2 december, van 14.00 tot 16.30 uur. Op deze dag zorgen de pieten voor een gezellige sfeer en brengen ze plezier met hun ondeugende streken. Maar dat is niet alles! Kinderen krijgen ook de unieke kans om een heus pietendiploma te verdienen. In deze tijden waarin Sinterklaas zelf kampt met een tekort aan pieten, kunnen kinderen deelnemen aan diverse oefeningen om de kunst van het pietenwerk onder de knie te krijgen. Ze verdienen hiermee hun welverdiende pietendiploma. We nodigen jullie allemaal van harte uit om deel te nemen aan de activiteiten op het Henri Dunantplein. Het belooft een gezellige tijd te worden!