Afbeelding

Nieuw projectkoor Nijverdals Mannenkoor

Uitgaan en cultuur

NIJVERDAL - Het Nijverdals Mannenkoor gaat weer starten met een nieuw projectkoor. “Dinsdag 14 november 2023 starten we hiermee onder leiding van dirigent Willem Jan van Asselt” zo klinkt het.

Als thema is gekozen “Van Hollandse Bodem” waarbij onder andere nummers aan bod komen zoals: “Iedereen is van de wereld” van The Scene, “15 miljoen mensen” van Fluitsma & Van Tijn, “Alles is liefde” van Blof en “Als ze er niet is” van De Dijk, allemaal prachtige producties van Hollandse bodem. Hebt u ook zin om deze nummers met andere mannen te gaan vertolken, dan is dit uw kans. “Kom en loei met ons mee”!

De repetities worden iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 20.45 uur gehouden in The Cross, Constantijnstraat 31 te Nijverdal. “Op zaterdag 9 maart 2023 sluiten we het project af met een gezamenlijk optreden (projectkoor en NMK) tijdens het Voorjaarsconcert van het Nijverdals Mannenkoor.”

Deelname is geheel gratis en aanmelden voor dit prachtige project kan via secretaris Jan Buwalda: secretaris@nijverdalsmannenkoor.nl , tel: 06-39501299. Voor meer informatie zie de website: www.nijverdalsmannenkoor.nl.

U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend even binnenlopen tijdens de repetitieavond om de sfeer te proeven. Kom gerust, van harte welkom.