Afbeelding

Twente Plat in Nijverdal

Uitgaan en cultuur

NIJVERDAL - Twente Plat komt zaterdag 18 november naar Nijverdal. Lekker lachen In Kulturhus Kruidenwijk. Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op zijn cultuur. Een van de mooiste tradities is de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit Twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is. Het publiek een prachtig avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de Twentse humor de absolute hoofdrol. 

Alle bekende personages worden ook dit seizoen weer ten tonele gevoerd. Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar dat op smeuïge wijze verteld over de bijzondere figuren uit hun dorp, Mans is de jonge cabarettier die zijn avonturen voornamelijk beleefd in “het Haagse“, waar hij als “beveiliger van Mark Rutte“ in de weer is. Een ijzersterke creatie, waarmee hij de lachers op zijn hand krijgt. Aaltje & Trijntje zijn ook weer van de partij, twee al wat oudere hartsvriendinnen die heel wat te stellen hebben met hun mannen, hun kleinkinderen en hun buren. De twee “dames“ zijn elk seizoen weer goed voor vele lachsalvo`s.

In de muzikale omlijsting zijn alle vier de leden van Twente Plat van de partij. Ze brengen een aantal heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten. Er is goed nieuws voor de inwoners van Nijverdal en omgeving. Twente Plat speelt op zaterdag 18 november de nieuwe voorstelling in de grote zaal van Kulturhus Kruidenwijk, Kuperserf 41 in Nijverdal, telefoon: 0548 - 623202. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij het Kulturhus. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn en uw kaarten liggen vanaf een uur voor aanvang voor u klaar aan de kassa. En vergeet niet: Lachen is gezond: dus mis het niet!