Afbeelding

Samen 40 jaar Pajoko

Uitgaan en cultuur

HELLENDOORN - Dat is het motto van Pajoko tijdens het jubileumjaar. Pajoko viert dit jaar het 40-jarig jubileum en deze bijzondere mijlpaal willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Pajoko heeft ervoor gekozen dit jubileumjaar ‘Samen’ te vieren met iedereen die zich bij het koor betrokken voelt. Er worden diverse activiteiten georganiseerd gedurende het hele jaar. Op Goede Vrijdag is het jubileumjaar gestart met de musical “De (on)eindige reis”, die voor een volle kerk opgevoerd werd en waar ze met een heel goed gevoel op terugkijken. 

Zaterdag 13 mei is er om 19.00 uur een jubileumviering met aansluitend een receptie in de St. Sebastianusschool aan de Bibenstraat in Hellendoorn. Pajoko hoopt op heel veel belangstelling tijdens deze viering en aansluitend op de receptie. 

Maar wil je Pajoko echt ervaren dan kan dat op zaterdag 13 mei voorafgaand aan de viering. Pajoko nodigt je dan van harte uit om samen enkele meerstemmige liederen in te studeren die vervolgens in de viering ten gehore gebracht worden. Pajoko wil iedereen de kans geven om te genieten van de unieke sfeer binnen het prachtige koor. Op zaterdag 13 mei start de repetitie om 18.00 uur. Het koor hoopt op grote belangstelling. Hiervoor hoef je je niet aan te melden maar je moet wel om 18.00 uur aanwezig zijn. Mocht je echter met het combo mee willen spelen, laat dat wel zo spoedig mogelijk weten dan worden de partituren vooraf verstrekt. Opgave voor het combo kan door een e-mail te sturen naar pajoko@live.nl. Pajoko hoopt dat er 13 mei een heel groot koor uit volle borst mee staat te zingen en stralen. 

Daarnaast wordt aan alle bezoekers van de viering gevraagd een onverpakte bloem mee te brengen naar de kerk. Tijdens de viering wordt duidelijk wat er kan ontstaan uit een verzameling grote, kleine mooie en lelijke bloemen. 

Op zondag 2 juli zal de volgende jubileumactiviteit zijn. Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Dit zal een middag zijn voor het hele gezin, maar daarover later meer. Pajoko hoopt u eerst te mogen begroeten op 13 mei aanstaande.