Afbeelding

Temmo Koopmans ontvangt bijdrage van het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Sport en vrije tijd

NIJVERDAL - Het bestuur van het Yvonne van Gennip Talent Fonds heeft Temmo geselecteerd voor een bijdrage voor het uitoefenen van zijn (top) sport. Na de aanvraag in januari kwam onlangs het goede nieuws.

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich in voor kinderen en jongeren met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze talenten, met de nodige financiële ondersteuning, te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. De bijdrage die het fonds ontvangt, wordt verdeeld onder geselecteerde (top) sporters.

Deze toekenning is een enorme opsteker. Temmo werk hard om beter te worden en de top in het karten/autosport te bereiken. Zijn leven staat compleet in het teken van het karten. Alles om beter te worden en zijn doelen te bereiken.

Begin dit jaar mocht Temmo aanwezig zijn bij de huldiging van de kampioenen van de Gemeente Hellendoorn vanwege zijn Nederlands kampioenschap. Dit jaar zijn de resultaten al veel belovend in zijn nieuwe klasse. Ondanks zijn jonge leeftijd rijdt hij vooraan mee.

Temmo is een crowdfunding gestart om zoveel mogelijk wedstrijden te kunnen rijden. Wilt u ook Temmo ondersteunen? Dat kan. Iedere bijdrage is welkom. Neemt u contact op via temmokoopmans.nl of doneer via zijn pagina op de site van YVGTF: Talent Crowdfunding | Temmo Koopmans Op Weg Van De Kart Naar De Autosport (yvgtf.nl).