Afbeelding

Goede prestaties zwemselectie ZPC Het Ravijn

Sport en vrije tijd

NIJVERDAL - Goede prestaties zwemselectie ZPC Het Ravijn op de Overijsselse B - kampioenschappen in het eigen bad in Nijverdal.

Op 4 en 5 februari hebben de Overijsselse B sprint kampioenschappen plaatsgevonden in het zwembad Het Ravijn te Nijverdal, een thuiswedstrijd voor de zwemafdeling. Het kampioenschap is door ZPC Het Ravijn in samenwerking met de KNZB regio Oost georganiseerd. 

Vanuit heel de regio zijn dit weekend 258 zwemmers in topconditie naar Nijverdal gekomen om voor medailles te zwemmen. Het Ravijn werd vertegenwoordigd door 13 zwemmers, die 63 keer individueel op het starblok hebben gestaan. Ook hebben zij 3 estafettes gezwommen. Het was een druk bezochte wedstrijd, zowel met zwemmers als publiek, met een erg gezellige sfeer. “Daarvoor hartelijk dank zwemmers, trainers, officials, publiek en organisatie” zo klinkt het.

Ook is er weer super gepresteerd: In totaal zijn er 24 persoonlijke records verbroken, daarnaast ook nog eens 11 beste seizoentijden. 7 keer is het podium betreden: Iris Timmermans: goud, zilver en brons, Lanco Manaf: 2 x brons, Jolieke v.d. Berg: brons, William Kerkhof: brons. “Medaillewinnaars, van harte met jullie prestatie, maar ook de overige zwemmers hebben supergoed gepresteerd door verbreken van PR’s en benaderen van oude toptijden. Wilt u meer weten over onze zwemafdeling, kijk dan op onze website: www. https://www.zpc-hetravijn.nl/sporten/wedstrijdzwemmen/” klinkt het tot besluit.