Afbeelding

Sanne van Dijke kringkampioen springen!

Sport en vrije tijd

HELLENDOORN - In Ambt-Delden werden de kringkampioenschappen voor het springen verreden en daar deden ook leden van De Hertruiters aan mee. Sanne van Dijke foto werd hierbij kringkampioen en Jip Ottes reservekampioen.

Sanne reed haar pony Fellow in het klassieke parcours over 90 cm cat. C daarbij werd ze eerste. In het tweede parcours was ze tweede, dit samen maakte dat ze kringkampioen is geworden. Jip Ottes en Cor werden in Ambt-Delden eerste en tweede in het 1.10 m springen. Jip werd hiermee reservekampioen van Kring Reggedal en ook zij heeft zich geplaatst voor de regiokampioenschappen. Maaike Hulshof sprong mee in de twee fasen klasse 1.00m cat.D/E. Ze behaalde hierbij een eerste plaats. Lieke Bruins sprong mee met haar pony Park Candy en behaalde een vierde plaatst in het klassiek 90 cm. cat.D/E.

Sallandse Ruiterdagen

Ook werden de Sallandse Ruiterdagen gereden en daar deden Melissa Eshuis, Luuk Eshuis en Thijs Eshuis aan mee. In het klassiek parcours 80/90 cm waren Melissa en Luuk, tweede en derde. Thijs mocht de grote finale rijden in de cat. A/B/C en hij wist hier een derde prijs te winnen.