Afbeelding

Bob Brokelman genomineerd voor verkiezing beste praktijkopleider 2023 in de sector HANDEL

Zakelijk

NIJVERDAL - Bob Brokelman uit Nijverdal is één van de tien genomineerde praktijkopleiders voor mbo-studenten in de sector HANDEL. Op 21 februari maakte SBB dat bekend. Bob Brokelman is werkzaam bij Expert Doornenbal Nijverdal.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren praktijkopleiders een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Bob Brokelman leidt al jaren mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden. Bob is blij verrast met de prijs!

Maandag 15 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Ambassadeursgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Tevens worden op dat evenement ook de landelijke winnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang Beste Leerbedrijf of Beste Praktijkopleider van Nederland noemen.

Met de verkiezing vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en de ruim 300.000 praktijkopleiders. Door hun inzet kunnen mbo-studenten de praktijkervaring opdoen die ze hard nodig hebben.

Afbeelding
Afbeelding