Afbeelding
LENSKRACHT FILM & FOTOGRAFIE

Open Kennismakingsavond: ontmoet verschillende bedrijven uit Nijverdal

Zakelijk

NIJVERDAL - Ben je tijdens de feestdagen aan het twijfelen geslagen over je huidige baan en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je gewoonweg nieuwsgierig naar (de bedrijven van) Werken in Nijverdal? Tijd om je te gaan oriënteren tijdens de Open Kennismakingsavond op dinsdagavond 7 februari 2023 tussen 18.00 en 20.00 uur! 

Nieuwsgierig naar hoe het is om in Nijverdal te werken of stage te lopen? Dan is de Open Kennismakingsavond er voor jou om je vragen te stellen én te ontdekken of jij jezelf bij een van de deelnemende bedrijven uit Nijverdal ziet werken! Je hoeft je vooraf niet aan te melden, kom gewoon langs en ga vrijblijvend in gesprek met de bedrijven die jou interessant lijken. Als extraatje kun je ook deelnemen aan een rondleiding door het nieuwe pand van Heutink. Klinkt leuk toch? 

“Ik kwam naar de Open Kennismakingsavond van Werken in Nijverdal voor Niverplast. Op een laagdrempelige manier presenteerden de bedrijven zich, gewoon in de kantine. Op deze manier stap je gemakkelijker ergens binnen om het eerste contact te leggen, dan wanneer je koud bij een bedrijf aanklopt of gelijk een gerichte sollicitatie op een vacatures stuurt.” – Minke Heidema, marketing Niverplast.

Deelnemende bedrijven

Maak kennis met bedrijven uit verschillende sectoren, namelijk: 12Build, Aannemingsmaatschappij Hegeman, Broeze Nijverdal, Eurol, EuroMouldings, Ferlin, Gemeente Hellendoorn, Heutink, Lumio, Moddit, Moovd, Niverplast, Sepawand, Solarlux, Toelevering Online, Toray Advanced Composites en/of Van Keulen Interieurbouw.

Zien we jou op 7 februari bij het nieuwe pand van Heutink in Nijverdal?

Wie of wat is Werken in Nijverdal?

Werken in Nijverdal is een samenwerking tussen bedrijven uit Nijverdal. Ons gezamenlijke doel is om stagiaires en werkzoekenden te verbinden met en te behouden in Nijverdal. We brengen onderwijs, werkzoekenden en bedrijven samen en zetten Nijverdal als aantrekkelijke werkgever op de kaart. Dit doen we door kennis te delen, verschillende evenementen te organiseren voor stagiaires en werkzoekenden én korte lijntjes te behouden tussen de verschillende organisaties.

Volg ons op social media via @werkeninnijverdal en bekijk onze website via werkeninnijverdal.nl voor meer informatie over de Open Kennismakingsavond op dinsdagavond 7 februari 2023.