Afbeelding

Woonmaand bij Bos Bedden

Zakelijk

Het is oktober en daarmee gaan we alweer het najaar in van 2022. Er staat een warme en sfeervolle woonmaand voor de boeg bij Bos Bedden in Nieuwleusen & Nijverdal. Nieuw zijn de complete studio’s van Tempur in beide filialen. Naast onze onderscheidende ledikanten- en kastencollectie, zijn er ook nieuwe producten van Auping en Pullman te bewonderen.

De showroom is er klaar voor. De afgelopen weken zijn onze stylisten druk geweest om de showroom klaar te maken voor het najaar. De nieuwe overtrekken uit onze ruime textielcollectie, hebben de bedden weer warm aangekleed. Dit najaar hebben we extra aandacht gegeven aan alle warme dekbedden. Door alle oplopende kosten, is het fijn om warme dekbedden en dekens te hebben, om zo de stookkosten te drukken.
Nieuw is, zoals genoemd, de Tempur studio die inmiddels in beide filialen staat te pronken. Het complete assortiment van Tempur staat er ruim opgesteld. Profiteer nu van 25% korting, maar ook van onze openingsactie! Graag tot ziens in één van onze winkels: Bos Bedden Nieuwleusen aan de Den Hulst 33 te Nieuwleusen of Bos Bedden Nijverdal Albert Einsteinstraat 11 te Nijverdal.