Afbeelding

Gezellige Koningsmarkt aan de Holterweg

Uitgaan en cultuur

NIJVERDAL – “Ik heb de spandoeken weer opgehangen en alle vergunningen zijn in orde”, zegt Wim Heerink van de activiteitencommissie van wijkvereniging Noetsele. Op Koningsdag is er, zoals al meer dan 30 jaar, weer een grote, gezellige rommelmarkt op de Holterweg.

De markt is alleen op de Holterweg (Tiemen de Jongstraat tot de kruising met de Noetselerweg). Officieel begint de markt om 9.00 uur. “Maar rond 6.00 uur beginnen de eerste deelnemers al hun kraam in te richten”, vertelt Heerink. De rommelmarkt duurt tot ongeveer 15.00 uur. Er is voldoende horeca aanwezig; een stroopwafelkraam, een viskraam van Zwaan, de loempiakraam van de markt en een kraam waar wraps verkocht worden. Leden van de wijkvereniging kunnen gratis een grondplaats krijgen, voor anderen bedragen de kosten 10 euro voor een plekje om hun spullen aan de man te brengen.

Puzzeltocht voor kinderen

Kinderen kunnen op de rommelmarkt bij de kramen meedoen met een speciale puzzeltocht. Het resultaat van hun speurwerk moeten ze dan inleveren bij de kraam van de wijkvereniging.

Info en aanmelden

Wie belangstelling heeft om op deze bekende rommelmarkt te staan, kan zich aanmelden via: info@wijkverenigingnoetsele.nl.