Afbeelding

Hellendoornse zangeres brengt met Duitse collega nieuw lied uit

Uitgaan en cultuur

BOCHOLT/ HELLENDOORN – Ze woont al enige tijd in het Duitse Bocholt maar is een echte Hellendoornse, Fenneke Zonnebeld. Samen met haar Duitse collega Gabi Frentzen treedt ze op onder de naam PartyFux.

‘Steinreich -komme’, dat is de titel van het nieuwe lied dat PartyFux uitbrengt onder label van Fiesta Records. Fenn en Gabi, tekenen voor muziek en tekst, en hebben een ding hoog in het vaandel staan. Plezier! En dat tonen beide dames bij hun live optredens, inmiddels gaat het goed in Duitsland, en willen ze ook Nederland aandoen met hun vrolijke schlager songs. Want er is niets mis met het leven te vieren.

Album

Het lied werd opgenomen in Keulen in de studio van Andreas Melzer.Tekst en melodie/muziek komen ook dit keer weer van de hand van PartyFux. Er wordt gewerkt aan een album. De carnaval zit erop, maar PartyFux feest nog even door. Op 24 februari was de release van het lied, en ook zal de videoclip online komen. Met dank aan Kai Hunold, Donner Tv / Tv media, filmproduktions werd de clip opgenomen in Taverne Edelweiss. PartyFux is van plan hun bühne presentatie uit te bouwen, en ook dat zal voor verrassing gaan zorgen. Wie informatie wil kan dit vinden op: www.partyfux.com of www.keytomusic.nl.