Afbeelding
Bart Heemskerk

18 nieuwe namen voor Dauwpop Festival

Uitgaan en cultuur

HELLENDOORN - Met de toevoeging van een aanzienlijke rij nieuwe acts maakt de organisatie het nog aantrekkelijker voor muziekliefhebbers in binnen- en buitenland om op 2 juni af te reizen naar Hellendoorn om vervolgens pas op 3 of juni of later weer huiswaarts te keren. Ook dit jaar is Dauwpop, net als vorig jaar, weer twee dagen en de rij namen op het affiche is indrukwekkend te noemen. Vorige week voegde Dauwpop onder meer het Noorse Madrugada (NO), My Baby, Joost, Bökkers, Gotu Jim en Claude toe.

Ook Stone (UK), Wodan Boys, Los Bitchos (UK), Kris Kross Amsterdam, sor, High Vis (UK), Cor, gladde paling, Coach Party (UK), Natte Visstick, Marathon en Fiesta Macumba Soundsystem zijn te vinden op de vrijdag of zaterdag op het festivalterrein in de Hellendoornse bossen. Eind vorig jaar ging de voorverkoop voor de 27e editie van start met de bekendmaking van The Prodigy, Franz Ferdinand,Son Mieux, The Opposites, Goldband, Danny Vera, The Haunted Youth, DeWolff, Personal Trainer, Tramhaus, Sophie Staat, Prins S. en de Geit en Elephant. De exacte verdeling van de in totaal inmiddels dertig acts (er volgen er nog meer) wordt binnenkort bekendgemaakt.

De kaartverkoop voor Dauwpop 2023 in Hellendoorn is inmiddels van start gegaan. Op dit moment zijn er nog dagkaarten voor beide afzonderlijke dagen verkrijgbaar en zijn er weekendtickets die toegang geven tot het festivalterrein op zowel twee als drie juni. Er is een camping op een steenworp afstand van het terrein. Voor de festivalgangers die ook hun kinderen mee willen nemen zijn er weer een beperkt aantal junior-tickets beschikbaar. Alle kaartsoorten, ook die voor de camping, zijn nu nog te bestellen via: www.dauwpop.nl waarop ook alle overige informatie en de volledige line-up per dag te vinden is.

Afbeelding
Afbeelding