Afbeelding
Foto: Marion Hogendijk.

In de hal van Het Ravijn zwem-sport-zorg

Uitgaan en cultuur

HELLENDOORN / NIJVERDAL - De hal van Het Ravijn wordt in de maand februari door leden van de fotowerkgroep IVN Hellendoorn-Nijverdal met natuurfoto’s opgefleurd. “Winterfoto’s passen bij de tijd van het jaar en we nemen alvast een voorschotje op de lente” zo klinkt het. De expositie loopt van zaterdag 4 februari tot zaterdag 25 februari 2023. Gedurende de openingstijden van Het Ravijn is deze expositie gratis te bekijken. Men zegt: “Zoals u van ons gewend bent, is de expositie ingericht met uitsluitend natuurfoto’s. Onze mooie gemeente biedt daartoe ruime mogelijkheden. U kunt genieten van landschapsfoto’s, maar ook van de foto’s waarop een detail is uitgelicht.”

Informatie

De IVN-fotowerkgroep telt op dit moment 25 leden. “Op de clubavonden bespreken we foto’s die we tijdens praktijkmomenten hebben gemaakt. Erg leerzaam. Meestal zijn dit natuurfoto’s met soms een uitstapje naar een ander onderwerp, zoals bijvoorbeeld nachtfotografie. Daarnaast wisselen we kennis op het gebied van apparatuur, bewerkingsprogramma’s en creativiteit uit” zegt men tot besluit.

Wie meer informatie wil over deze werkgroep van natuurfotografen van het IVN, kan contact opnemen met Ton Kappert, tel: 0548-610237, of Jaap de Beer, tel: 0548-612643.