Afbeelding

Sfeervolle Winterfair in hartje Nijverdal

Uitgaan en cultuur

NIJVERDAL - Stichting Op Naar Nijverdal is alweer volop bezig met de organisatie van de Winterfair op zondag 11 december van 13.00 tot 17.00 uur. Omdat het voor iedereen moeilijke tijden zijn en er (financiële) keuzes gemaakt moeten worden, wil de Ondernemersvereniging voor standhouders de kosten zo laag mogelijk houden. Aanmelden is nu al mogelijk via de website: www.opnaarnijverdal.nl of via: manfred@opnaarnijverdal.nl.

Kans op gratis kraam

De kramen en grondplek worden dit jaar voor de kostprijs aangeboden (15,- euro voor een kraam van 4 meter incl. grondplek). Op deze manier is het voor iedereen de moeite waard om aan deze gezellige markt deel te nemen. En om het nog leuker te maken, wordt onder alle inschrijvingen 10 keer een gratis kraam verloot.

Wil jij ook op deze sfeervolle en gezellige markt staan? Reageer dan snel, zodat je zeker bent van een plek. De Winterfair betekent heel veel winterse gezelligheid, met de populaire schaatsbaan op het Henri Dunantplein in hartje centrum, kerstkoren, kinderattracties en natuurlijk de kerstman met leuke surprises voor jong en oud. Een geweldig gezellige fair die ieder jaar weer duizenden bezoekers trekt uit de wijde omgeving. Daar wil je toch ook bij zijn!