Rietslenke.
Rietslenke.

Rietslenke en Sint Sebastianus school winnaars schoolvoetbal gemeente Hellendoorn

Sport en vrije tijd

HELLENDOORN - Vorige week zijn de finales gespeeld van het schoolvoetbal in de gemeente Hellendoorn. Nadat begin april op de diverse sportparken in onze gemeente al de poulewedstrijden waren afgewerkt, mochten bij de jongens de winnaars van de poules en bij de meisjes de winnaars van de poules en de beste nummers 2 gaan uitmaken wie zich het beste schoolvoetbalteam van de gemeente Hellendoorn mocht gaan noemen.

Op de velden van v.v. DES werd zowel bij de jongens en meisjes in twee finalepoules uitgemaakt wie zich zou plaatsen voor de finales. Bij de meisjes plaatsten de Sint Sebastianus school uit Hellendoorn en Daltonschool Reggewinde zich voor de finale. Na een spannende finale won de Sint Sebastianus school met 1-0 van de winnaars van vorig jaar, en werden ze als winnaars van het meisjestoernooi gehuldigd.

Bij de jongens plaatsten de Sint Sebastianus school en de Rietslenke zich voor de finale. In de finale was het team van de Rietslenke te sterk voor de leeftijdgenoten van de Sint Sebastianus school. Na een 2-0 overwinning mochten ook zij zich trotse winnaars van het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn noemen.

De prijzen en de wisselbeker werden uitgereikt door Aart Stegman van de BLOS. De winnaars plaatsten zich hiermee voor de regionale schoolvoetbal kampioenschappen welke op woensdag 17 mei worden gespeeld bij Longa‘30 in Lichtenvoorde.