Afbeelding

ZPC Het Ravijn zwemmers knallen op regionale lange-afstand kampioenschap

Sport en vrije tijd

NIJVERDAL - Medio mei, dat betekent de regionale lange-afstand kampioenschappen zwemmen op de langebaan (50 meter) in Hengelo. Men zegt: “Na jaren van afwezigheid waren we daar weer bij aanwezig. En hoe! Tijs Kruithof en Esmee van Dijk zwommen de 1.500 meter vrije slag. Beide zwemmers zwommen maar liefst twee clubrecords lange baan (800 en 1.500 meter) in hun leeftijdscategorie. Ook Jolieke van den Berg en Lanco Manaf zwommen op de 800 meter vrije slag een clubrecord. Naast een clubrecord werd Lanco ook nog regiokampioen (Overijssel en Gelderland) op de 800 meter vrije slag. Een topprestatie van Het Ravijn in het algemeen en Lanco in het bijzonder!”

De komende week gaat het vizier op de Overijsselse A kampioenschappen langebaan die over twee weekenden zal plaatsvinden (13 en 14 mei en 20 en 21 mei). Het Ravijn wordt daar vertegenwoordigd door Maud Stevens (9 starts), Esmee van Dijk (9 starts) en Tijs Kruithof (9 starts).

Mocht u meer willen weten over de zwemafdeling of (gratis) introductietrainingen willen volgen, neemt u dan contact op met Gerald van Dijk of Sandra Karkdijk. Dat kan via: inschrijvingen@zpc-hetravijn.nl of vandijk@subvice.nl.