Afbeelding
Foto: HelloFoto

Seizoen Temmo Koopmans (11 jr.) al volop aan de gang

Sport en vrije tijd

NIJVERDAL - Het seizoen van Temmo Koopmans (11jr) is al volop aan de gang. Vorige maand was hij voor 3 wedstrijden in Spanje te vinden. Temmo rijdt dit jaar voor het eerst in de junior klasse vanaf 12/13 jaar.

Intussen heeft hij zijn visitekaartje afgegeven bij beide Euro Series om te eindigen bij de beste 36 in de finale tijdens deze EK’s. Als kleinste en jongste deelnemer van het veld, laat hij kaas niet van zijn brood eten en gaat helemaal voor de best haalbare plaats. Onder de goede begeleiding van zijn team Energy Corse Benelux maakt hij grote stappen. 

Afgelopen weekend verscheen Temmo aan de start van de IAME Benelux Series in Mariëmbourg. Hij kwalificeerde zich als 5e in zijn groep. Een goede uitgangspositie voor de heats. Bij de eerste heat had Temmo pech met een vet geslagen bougie in de opwarmronde. Hij startte 36e maar wist zich terug te vechten naar plek 19. Heat nummer twee pakte Temmo de 4e plaats en de derde heat eindigde hij op de 3e plaats. Door deze mooie resultaten was er veel goed gemaakt en plaatste hij zich toch voor de A finale. Hier rijden de 36 snelste rijders van de 80 deelnemers. 

Temmo is op zoek naar sponsoren die hem helpen verder te groeien in zijn sport. Voor meer informatie of contact, neem eens een kijkje op zijn website: www.temmokoopmans.nl.

Afbeelding
Afbeelding