De jubilarissen.
De jubilarissen.

De Zweef huldigt 39 jubilarissen

Sport en vrije tijd

NIJVERDAL - Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie huldigde voetbalvereniging De Zweef maar liefst 39 jubilarissen. Voor het eerst weer eens “in het echie” na twee jaar corona. Het was daarom extra druk en gezellig in het clubhuis aan de Koersendijk. Voorzitter Richard Benneker reikte de speldjes uit aan deze jubilarissen:

12,5 jaar lid

Maudy Siero, Angela Kleine, Kristie Legtenberg, Felicia Biemans, Michelle Kapteijn, Fabienne Heuver, Mijke Voskus en Anouk ten Dam. 

25 jaar lid

Emiel Dikkers, Paul Damman, Matthijs Roeloffzen, Joost van Bemtem, Bartr Benneker, Jody Nijenhuis, Rick van den Berg, Gerrit Claessen, Timo Nijenkamp, Nick Praas, Edwin kamphuis en Jeffrey Wieldraayer. 

40 jaar lid

Joop Engbers, Tonny Nijenhuis, Remy Middelkamp, Harry Veldhuis, Dennis Heetkamp, Harold Westendorp, Marcel Geurtse en Olaf Hoogers.

50 jaar lid

Gerald Gescher, Harry Legtenberg, Rudie Scholten, Eric Siero en Ton Bootsveld.

60 jaar lid

Bertus Heuver en Bennie Woesthuis.

65 jaar lid

Herman Galgenbeld, Sinus Morsink en Johan Hoogers.

Joop Middelkamp 70 jaar lid
Een daverend applaus tenslotte voor Joop Middelkamp, die maar liefst 70 jaar lid is van De Zweef. Joop was “in zijn jonge jaren” voetballend actief in de grote Middelkamp-generatie die jarenlang spelers leverde voor de selectieteams. Naast het voetbal was Joop zeer actief als ideeëngenerator en gangmaker in het veteranenteam. Hij was betrokken bij talloze voordrachten en andere optredens en stond namens zijn team ook z’n mannetje bij het carnaval van de voormalige Kötterboertjes.

Joop Middelkamp (70 jaar lid).