Afbeelding
Foto: Wim Beunk

Alweer de tweede competitie zwemwedstrijd selectie ZPC Het Ravijn

Sport en vrije tijd

NIJVERDAL - Zaterdagmiddag 19 november vertrokken 14 zwemmers, 3 ploegleiders en 3 officials richting Hardenberg, naar zwembad De Slag voor de tweede ronde van de Nationale Zwemcompetitie van het seizoen 22/23.

De 14 zwemmers van Het Ravijn hebben in totaal 31 individuele afstanden gezwommen. Er zijn ook 3 estafettes opgesteld. In totaal zijn er 12 PR’s gescoord. De zwemmers van de club timmeren dus stevig aan de weg. En niet te vergeten, het belangrijkste was het genoten zwemplezier bij alle zwemmers!

Zondag 20 november was er een limietwedstrijd in Zwolle, georganiseerd door ZV 44, waar ZPC Het Ravijn met een kleine delegatie vertegenwoordigd was. Door aan een extra wedstrijd mee te kunnen doen, konden ze proberen een limiet te behalen voor de Overijsselse en/of Nederlandse zwemkampioenschappen. Men laat weten: “Onze 4 zwemmers hebben 13 individuele afstanden gezwommen, wat heeft geleid tot 10 PR’s en aanvullende limieten voor de Overijsselse A kampioenschappen.”

Op naar volgende week, waar weer limieten gezwommen kunnen worden. Ook dan een limietwedstrijd in Zwolle, maar nu georganiseerd door SWOL 1894.