Langs de Regge.
Langs de Regge. Foto: ©Charlotte Korbee

‘OpStap’ excursie Langs de Regge bij vistrap Hancateweg-Oost

Natuur en milieu

HELLENDOORN – Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘OpStap’ excursie langs de Langs de Regge bij vistrap Hancateweg-OostMeld je aan en ga op woensdag 9 augustus om 14.00 uur mee met onze landschapsgidsen en krijg uitleg over de prachtige flora, fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Het thema ruimte voor de rivier en kans voor plant en dier staat centraal. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzondere vogels, zoals bijvoorbeeld de ijsvogel. Daarnaast treft u een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen u meer over kunnen vertellen.

Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving. Stevige, waterdichte schoenen of laarzen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied.

Aanmelden
Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 8 personen. 

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee. 

Ben je al donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,- per maand. Voor meer informatie: https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur.

Kijk voor meer ‘OpStap’ excursies op: www.landschapoverijssel.nl/opstap2023.