Zakelijk

Wat bezielt je met Rob Loomans

HELLENDOORN – Rob Loomans van Albert Heijn in Hellendoorn is komende vrijdag te gast bij HOitv. Presentator Wil de Bruine gaat met de eigenaar van de supermarkt in gesprek.

“De naam van Rob Loomans, de baas van de supermarkt in de gemeente Hellendoorn is een begrip. De winkel aan de Dorpsstraat in Hellendoorn is behalve de plek waar je je boodschappen doet, een ontmoetingscentrum, de plaats waar nieuwtjes worden uitgewisseld, afspraken worden gemaakt en de krant kan worden gelezen aan de stamtafel”, kondigt Wil de Bruine de nieuwe gast aan.

Noaberschap
Volgens de presentator is Rob een ondernemer die elke kans aangrijpt. “Of het nu gaat om Sinterklaas, sportplaatjes, paasbroden, goede doelen, Rob Loomans springt erop in. Een creatief ondernemer met een hart voor de gemeenschap, voor noaberschap. 

Loyale ondernemer
“Het laatste kunststukje is zijn reactie op de lockdown, in december 2020. Toen alle winkels hun deuren moesten sluiten op de supermarkten na, stelde Loomans ruimte in zijn winkel beschikbaar voor collega-ondernemers in dorp Hellendoorn. De bloemen en non-food producten van twee collega’s vervingen de bloemen en non-food producten uit zijn eigen assortiment.” Reden voor de redactie van Wat bezielt je de man die ondernemerschap verbindt met noaberschap uit te nodigen voor de uitzending van januari. 

Kruidenier
Presentator Wil de Bruine gaat met hem in gesprek. Wat bezielt deze “kruidenier”, waarom doet hij wat hij doet zoals hij het doet? Wie is hij? Was het zijn kinderdroom om net als zijn vader kruidenier te worden? Of? Hoe is het om te werken met over de honderd jongeren, pubers? Waarom is de sfeer in de winkel zo belangrijk?

Uitzending via livestream
Wat bezielt je wordt uitgezonden op vrijdag 15 januari 2015 om 19.30 op HOitv. De uitzending wordt het hele weekend herhaald op de even halve uren. Is online te volgen op de livestream van HOimedia.com waar de uitzending ook te zien is op Uitzending gemist. HOi tv is te vinden op Ziggokanaal 42 en KabelKPNTelfort 1325