Zakelijk

Sunny Side Art Shop opent haar deuren in Nijverdal.

NIJVERDAL - Liefde voor mensen, liefde voor muziek en liefde voor kunst. Op deze bouwstenen is het ondernemerschap van Maartje de Vries en Erik Neimeijer gebouwd. Erik (gitarist Bökkers) is een aantal jaar geleden begonnen met schilderen. Zijn kleurrijke doeken brachten de twee niet alleen naar tal van bijzondere plekken in Nederland maar ook naar Bonaire, Griekenland en Miami.

Maartje zocht in mei een plek om haar werk als psycholoog coronaproof uit te kunnen voeren. De zoektocht naar kantoorruimte leverde een verrassend resultaat op: een zaak die op werkdagen dient als werkruimte en op donderdagavond en zaterdag haar deuren opent onder de naam Sunny Side Art Shop.
Een winkel die zijn positieve naam eer aan doet; de kleurrijke zaak levert nu al veel bekijks en positieve reacties op. Naast het werk van Erik is er fotografie te vinden van Patricia Steur, liggen er artistieke sieraden van Carolien Koetsier en binnenkort is er een product te zien dat tot stand gekomen is in samenwerken met de Nijverdalse kunstenaar Gert Jan Aaltink.

Sunny Side Art Shop opende haar deuren op zaterdag 20 juni aan de Groen van Prinstererstraat 19 in Nijverdal.