Zakelijk

Standhouders gezocht voor BusinessFestival editie 2019

NIJVERDAL – Het BusinessFestival, dat tijdens Bruisend Nijverdal op woensdag 4 september van 17.00 uur tot 22.00 uur wordt gehouden, is dé uitgelezen kans om in contact te komen met bijna iedere ondernemer uit de gemeente Hellendoorn. Dit zakelijke evenement brengt ondernemers op informele manier met elkaar in contact tijdens een gezellige middag en avond in de feesttent van Bruisend Nijverdal. Aanmelden kan nog steeds en deze stand is te gebruiken om te netwerken, te presenteren of misschien wel om op te demonstreren.

Het BusinessFestival is een unieke samenwerking tussen de vier ondernemersverenigingen in de gemeente Hellendoorn. Business Club Hellendoorn Nijverdal, Parkmanagement ‘t Lochter, Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal en Ondernemend Hellendoorn organiseren samen met de vrijwilligers van Bruisend Nijverdal een event dat ondernemers verbindt, inspireert en aanzet tot actie.

Iedereen uit de wijde regio is welkom om deel te nemen. Er is plaats voor maximaal dertig exposanten. Opgeven kan via www.bruisendnijverdal.com/bfdeelnemer.

Dit jaar maakt de organisatie er opnieuw een prachtig ondernemend en inspirerend event van. Spreker is filosoof en cabaretier Paul Smit. In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Natuurlijk wordt alles omlijst met heerlijk eten, drinken en passende muziek. Kortom, een middag en avond om niet te missen. Entree is voor bezoekende ondernemers gratis.