Zakelijk

Actieperiode van 19 december tot en met 3 januari

SnowiseSports nodigt bezoekers van harte uit met kerstvakantieactie

DEURNINGEN – SnowiseSports begon 12 jaar geleden met een eigen in door ski- en snowboardhal en inmiddels is het een gevestigde naam in Twente. Marleen Brandes en Dinie Krijt bieden volledig coronaproof ski- en snowboardlessen aan. “Bij ons kan er het hele jaar geskied en gesnowboard worden.” 

Skiën en snowboarden is een sport waarbij je veel moet oefenen en daar kan SnowiseSports in Deurningen goed bij helpen. “Wij staan bekend om de goede lessen, dat je bij ons je eigen technieken echt kan verbeteren. Dat is op een efficiënte manier en je kan natuurlijk oneindig lang oefenen op een bepaalde beweging, ook omdat de leraar dichtbij je staat”, zeggen Marleen en Dinie. 

Geen taalbarrière 
Waar vakantiegangers in het buitenland nog weleens te maken hebben met het moeilijk verstaan van de ski- en/of snowboarddocent, is dat bij Snowise niet het geval. “Het grootste verschil is natuurlijk dat je binnen bent”, zegt Marleen met een knipoog. “En dat je geen last hebt van de weersomstandigheden.” 

Daarnaast heb je ook maar met drie personen les, terwijl dat in bijvoorbeeld Oostenrijk vaak in veel grotere groepen is”, vult Dinie aan. “En omdat je met zo’n kleine groep bent, kun je goed analyseren wat er beter kan en daar wijzen we onze cursisten dan ook op.” 

Coronaproof 
Door de grootte van de indoorhal kan er gemakkelijk 1,5 meter afstand worden gehouden en tevens zijn de lessen met maximaal drie personen. Een mondkapje moet in de hal verplicht gedragen worden. “Wij werken dus met maximaal drie personen tegelijk op een oppervlakte waar je heel veel ruimte hebt, dus je staat sowieso altijd ver genoeg van elkaar”, zegt het duo, die met een maximum van dertig personen in de hal werken. 

Techniek
De meesten zullen de skivakantie wel gaan missen, maar bij ons kan dus gewoon geskied worden”, vervolgt Marleen, die ook beginnende skiërs van harte uitnodigt. “Het gevoel raak je nooit meer kwijt. Als je weer op de ski’s staat, dan is het gevoel er gewoon direct weer.” Daarnaast benadrukken Marleen en Dinie dat het niet per se als voorbereiding hoeft te gelden voor een skivakantie. “Het is gewoon een heel leuke sport en je mag altijd een keer een kennismakingsles meedoen.” 

Kinderfeestjes 
Momenteel zijn er veel locaties dicht om een kinderfeestje te houden, maar bij Snowise is er de mogelijkheid om een kinderfeestje te houden. “Het is natuurlijk heel anders lesgeven, maar dat kunnen onze leraren ook prima. En aan het einde kunnen de kinderen nog discoskiën, dus dat is erg leuk”, besluit Dinie. 

Actieprijs 
In de kerstvakantie, van 19 december tot en met 3 januari, heeft SnowiseSports een speciale prijs voor bezoekers. Vier lessen kosten slechts €100,-. “De lessen mogen de bezoekers inplannen zoals zij willen en het maakt niet of je een kind van vier jaar bent of een volwassen vrouw tot ver in de zeventig.”