Zakelijk

Postma Financieel Advies: onafhankelijk financieel adviesbureau uit Oldenzaal

HELLENDOORN - Hypotheek adviseur Nick Spaans, afkomstig en woonachtig in Hellendoorn besloot na jaren als eigenaar van een eigen financieel adviesbureau om een samenwerking aan te gaan met Adriaan Postma van Postma Financieel Advies. Volgens Spaans heeft de samenwerking veel voordelen, zoals het geven van onafhankelijk advies.

“Onafhankelijkheid zijn betekent dat wij niet gebonden zijn aan banken en verzekeraars en samenwerken met meer dan 40 verschillende hypotheek aanbieders in binnen- en buitenland”, laat Nick Spaans weten. Daardoor kan Postma Financieel Advies u advies geven dat zo optimaal mogelijk aansluit bij uw wensen en hierdoor bent u verzekerd van de laagste hypotheekrente. 

Uw hypotheek maandlasten verlagen
Kosten besparen op uw maandlasten is met name tijdens de coronatijd erg belangrijk. Vooral de hypotheek is een grote kostenpost. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij u gegarandeerd de beste aanbieding geven met een voordeel dat volgens Postma wel kan oplopen tot duizenden euro`s. Juist voor starters is het van belang om van meet af aan goed begeleid te worden in hun eerste grote financiële beslissing.

Verbeteren van uw woning
Veel klanten willen graag hun woning gaan verbouwen of verduurzamen. Vooral nu door het vele thuiswerken is er vaker behoefte aan meer ruimte. Naast een verbouwing zijn er voor de verduurzaming van uw woning diverse mogelijkheden voor een financiering en eventuele gemeentelijke subsidies.

Overwaarde
Wist u dat u de overwaarde van uw woning kunt opnemen voor consumptief gebruik om daarmee bijvoorbeeld uw kinderen te helpen met hun studieplannen of eerder te stoppen met werken, een boot te kopen of een tweede woning? Ook hiermee kan het team van Postma Financieel Advies u adviseren. 

Financieel ontzorgen, alles onder 1 dak
Behalve in hypotheken bemiddelt Postma Financieel Advies ook in pensioenen, financiële planning, leningen en verzekeringen voor zowel particulieren als ondernemers. “Met als voordeel voor onze klanten dat we altijd kijken naar hun bredere financiële situatie. Daarin nemen we ook de draagkracht op langere termijn en de pensioensituatie mee. Wanneer iemand bijvoorbeeld eerder wil stoppen met werken, houden we hiermee ook rekening in de hypotheek.” Kortom het team van 16 medewerkers van Postma Financieel Advies staat voor u klaar voor al uw financiële vraagstukken.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak, zie  www.postmaadvies.nl óf bel met 0634947139 of 088-3880388. Wij komen graag bij u thuis langs of u bent van harte welkom aan de Berkstraat 100 te Oldenzaal.