Zakelijk

Nieuwe vestiging SNS Nijverdal: ‘Huiskamergevoel’

NIJVERDAL - Wie de nieuwe vestiging van de SNS aan de Willem Alexanderstraat 28 binnenwandelt, waant zich niet in een bankgebouw. Hoewel de afstand tussen de vorige vestiging op nummer 62 en de nieuwe vestiging fysiek maar enkele meters is, kan inhoudelijk het verschil bijna niet groter zijn.

De huiselijke inrichting en het nieuwe interieur doen meer denken aan een metamorfose van een bekend klusprogramma waarbij je ‘weer verliefd wordt op je eigen woning’ dan op een vestiging van een bank. Zelfs de karakteristieke balie is verdwenen en vervangen door een comfortabele, gezellige zithoek waarbij je, weliswaar coronaproof, toch de huiselijkheid en gezelligheid proeft. De koffie staat voor je klaar!

Dat is volgens SNS franchisenemer Gerard Zomer ook precies de bedoeling. “We willen dicht bij de mensen blijven staan. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. Dat betekent dan ook dat we goed bereikbaar moeten zijn. Fysiek door van 9.30 uur tot 18.00 uur geopend te zijn, ook nu en misschien juist nu. Donderdagavond zijn we zelfs tot 21.00 uur geopend en zaterdags van 9.30 uur tot 17.00 uur. Daar waar andere banken vertrekken en de deuren definitief of tijdelijk sluiten, zijn en blijven wij er wel voor onze klanten.”
“Ook de telefoon wordt tijdens openingstijden niet meer door iemand van een callcenter opgenomen, maar door een van onze collega’s van kantoor Nijverdal, Vriezenveen of Raalte, waardoor als het goed is, sneller en beter kan worden geholpen.”

Hypotheken ook van andere aanbieders
“Natuurlijk kan in overleg ook op andere avonden afspraken worden gemaakt met een van onze adviseurs. Omdat wij, naast hypotheken van SNS ook hypotheken van andere geldverstrekkers kunnen aanbieden, kunnen we voor elke wenselijke situatie zoeken naar de meest perfecte oplossing voor de klant”, benadrukt Zomer.

Workshops
Deze nieuwe vestiging is, nog beter dan de vorige, geschikt voor het geven van workshops. “Vorig jaar hebben we diverse bijeenkomsten gehouden over ‘Veilig Internetbankieren’. Ook de junioren vergeten we niet. Op verzoek verzorgen we gastlessen op lagere scholen om de kinderen al op jonge leeftijd bewust te maken van geldzaken. Daarnaast hebben we momenteel kortingen op verzekeringen en aantrekkelijke rekeningen voor jongeren!”