Zakelijk

Nieuw: Pannenkoeken- en Springpaleis in centrum van Hellendoorn

HELLENDOORN – Het Pannenkoeken- en Springpaleis aan de Koestraat 3 opent op 1 juni haar deuren. Bij de ingang aan de Koestraat komt een terrasje. Dennis van Dam heeft met zijn team de grote zaal van Noabers omgetoverd tot een wereld van lekker eten gecombineerd met een sprookjeswereld en kindervermaak.

Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op de springkussens als ze even willen bewegen. De inrichting is vooral afgestemd op kinderen; maar als de kinderen genieten, zijn de ouders ook tevreden, weet de horecaman uit ervaring. “Restaurant Noabers aan de Dorpsstraat blijft gewoon open. Alleen in de grote zaal van het restaurant zijn voorlopig geen grote (familie)feesten, concerten, optredens of voorstellingen te verwachten. En je moet toch zorgen dat je omzet maakt. Daarom hebben we een apart bedrijf opgericht dat voorlopig in de Koestraat zijn activiteiten ontplooit. De ingang is de entree van de grote zaal, los van Noabers. Je kunt er de bekendste pannenkoeken eten, keuze uit zo'n twintig stuks, maar op het menu staan ook hamburgers, spareribs of een schnitzel. Wie geen pannenkoekliefhebber is, kan met een gerust hart naar binnen.”

“De zaak is echt gericht op ouders met kinderen. We kunnen, volgens de regels, dertig gasten ontvangen. En doen dat in twee rondes; één om 16.30 uur en één om 18.30 uur. Dan liggen de kinderen, kleintjes en wat grotere, nog op tijd in bed. Er wordt ook een verhaaltje verteld. Er komt een sprookjeskoning langs met een lakei en een zenuwachtige kok. De aankleding van de zaal is in sfeer met kasteeltorens en sprookjesvoorstellingen en natuurlijk met springkussens.”

Om te genieten in het Pannenkoeken- en Springpaleis moeten gasten reserveren, dat kan telefonisch op 06-13608902 of via Facebook of Messenger. Voorlopig is het een tijdelijk experiment. Van Dam: “Als het goed loopt is het misschien wel blijvend! Je hoort van veel mensen dat ze niet naar het buitenland gaan en deze vakantie in eigen land doorbrengen. Dan kunnen ze toch leuk met de kinderen pannenkoeken gaan eten. Hebben ze zelf ook nog een beetje vakantie.”