Zakelijk

Laurens Koggel: “Onze specialiteit is het compleet ontzorgen”

Koggel/Middelkamp Keukens & Interieur kijkt terug op ‘goed jaar’

NIJVERDAL – Ruim een jaar geleden nam Hugo Koggel het bedrijf Middelkamp Keukens & Interieur over. Inmiddels draait het bedrijf, dat zich onderscheidt met maatwerk keukens & interieurs, op volle toeren. Daardoor is zelfs zijn broer Laurens Koggel bij in het bedrijf gekomen.

“Het bedrijf is ontstaan doordat we dezelfde passie en interesses deelden in bijna hetzelfde vakgebied”, steekt Laurens van wal. Hugo heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in de interieurbouw en kreeg regelmatig van vrienden en bekenden de vraag als hij niet wat kon betekenen in het produceren, leveren en monteren van maatwerkmeubelen. Uiteindelijk heeft Hugo de keus gemaakt om de onderneming ‘Koggel Interieur’ op te starten. “Voor advies, hulp en technische vragen kon hij altijd bij mij terecht.”

Overname
Na een jaar werd de huidige werkplaats van ‘Koggel Interieur’ al gauw te klein en zijn Hugo en Laurens opzoek gegaan naar een bedrijfspand. “Via via kwamen we terecht bij ‘Middelkamp Keukens & Interieur’ in Nijverdal waarbij de huidige eigenaar opzoek was naar een overnamekandidaat. Het loopt heel erg goed en als we kijken naar het jaar 2020, zien we dat het eigenlijk een heel goed jaar is geweest.”

“Door de aanhoudende drukte heeft het mij doen besluiten om mijn huidige baan als werkvoorbereider/technisch tekenaar op te zeggen en samen te gaan werken met mijn broer Hugo. Zelf heb ik een bouwkundige achtergrond, waarbij ik jarenlang werkzaam ben geweest bij een timmerfabriek. Het werken met machines, maatwerk producten en houtachtige materialen is voor mij zeker niet onbekend”, gaat Laurens verder. 

Totaal interieur
Waar het verkopen van maatwerk keukens de corebusiness is, richten Laurens en Hugo zich juist op het totaal interieur. “Wij hebben veel meer te bieden dan alleen het produceren, leveren en monteren van maatwerk keukens & interieurs.” Zo werkt het bedrijf samen met vaste partners zoals interieurontwerpers, stylisten, vloerenleggers, schilders, stukadoors en installateurs etc. “Daarmee zorgen wij dat de klanten compleet ontzorgt worden en kunnen wij ons onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven.” 

Gemoedelijke sfeer
“Wij staan bekend om de gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf. We vinden het belangrijk dat klanten weten wat ze kopen en proberen de klanten hier een zo goed mogelijk advies in te geven. Ook willen wij hen rustig de tijd geven om tot een keuze te komen. Elk maatwerkmeubel is bij ons uniek en wij vinden vertrouwen en waardering erg belangrijk”, besluit Laurens.

Reacties

Heel veel succes samen 

Hugo en Laurens

Mooi artikel, heel veel succes samen dat gaat vast lukken.????????????

Uw reactie