Zakelijk

Feestelijke heropening bij Prima Fashion in Den Ham

Op woensdag 15 september is de feestelijke heropening van onze dameskleding winkel, het is echt een feest om dit met jullie te delen! Een prachtige bovenverdieping is erbij gekomen voor de dames, met hele fijne en mooie merken.

Door de marktontwikkelingen en de coronacrisis heb ik een beslissing moeten nemen voor de toekomst, een nieuwe koers waarin we graag voor alle vrouwen een winkel willen zijn met veel keuze in mooie, modische en betaalbare merken voor elke gelegenheid. Ben je bijvoorbeeld een bruidsmoeder of heb je een feest? Of ben je een echte modeliefhebber en zoek je iets voor je werk of gewoon voor lekker thuis dan ben jij bij Prima Fashion aan het juiste adres! Maar bij deze wil ik ook niet vergeten om oprecht alle mannen te bedanken die de afgelopen 39 jaar bij ons hebben gekocht!

Het merkenpakket is flink uitgebreid, laat je verrassen door onze collecties van de vele merken, die ik met de grootste zorg, liefde en aandacht heb samengesteld.

Meer dan 50 modemerken verdeeld over 2 etages, er is altijd wel een merk dat bij je past en kom je er niet uit dan helpen we je graag! Ook is er altijd een heerlijk kop koffie en wat lekkers of gewoon even tijd voor een gesprek. Alle aandacht is voor jou!!

Elke week komen er nieuwe collecties binnen. Laat je steeds verrassen door het aanbod, houd onze Social Media goed in de gaten zodat je steeds weer op de hoogte bent.

Deze openingsweek hebben we elke dag een verloting en profiteer je van 10% korting op al je aankopen!

We zien je heel graag bij ons in de winkel, mijn top stylistes staan voor je klaar.

Liefs Team Prima Fashion

Karla Wessels