Zakelijk

Feest en goud bij Rademaker’s Poeliersbedrijf

NIJVERDAL - In november viert Rademaker's Poeliersbedrijf hun 27-jarig bestaan. Daarnaast hebben ze met vijf verschillende producten deelgenomen aan de vakwedstrijden. Met de gevulde kalkoen hebben ze goud met ster gehaald en met de vier andere producten scoorden ze goud. Om deze prachtige resultaten te vieren heeft Rademaker’s Poeliersbedrijf een aantal mooie aanbiedingen.

Nieuw bij de vakwedstrijden was de categorie, show- en verkoopschotels. Daar heeft Rademaker’s Poeliersbedrijf de luxe partypan op ingestuurd, waarmee ze ook goud binnenhaalden. De partypan is ideaal om gemakkelijk en snel warme hapjes op tafel te hebben staan, want deze complete schaal heeft u in 15-20 minuten warm! Deze wordt dan ook vaak besteld voor verjaardagen, feestjes en bedrijfsborrels.

Wildseizoen begonnen
Het wildseizoen is weer van start gegaan en daarom zijn er weer allerlei soorten wild op voorraad. “Wij verkopen dit vanuit onze nieuwe vrieswand, zodat we altijd een veelzijdig assortiment kunnen bieden, ook omdat de ruimte in onze toonbank maar beperkt is. Van heerlijk wildstoofvlees tot een hele haas, eigengemaakte kant-en-klare hazenper, het is allemaal bij ons verkrijgbaar.”

En met de feestdagen blijft de gevulde kalkoen nog altijd favoriet! Omdat kalkoen in een braadzak wordt verpakt, kan het braden thuis niet mislukken. “Elk jaar krijgen we daar veel weer veel positieve reacties op!” Door het jaar heen verkopen ze ook kalkoendijen en kalkoenfilet. De kerst/bestellijst ligt weer voor u klaar in de winkel!

“Wat veel mensen niet weten, is dat wij ook veel kruiden en specerijen hebben en een stukje toko in onze winkel. Dus kijk eens rond en ontdek nog veel meer andere producten.” Graag tot ziens aan de Constantijnstraat, parkeren voor de deur (aan de achterkant van het gemeentehuis) in Nijverdal!