Zakelijk

EVE Lifestyle is jarig!

DAARLE - EVE Lifestyle bestaat alweer drie jaar, waarvan de fysieke winkel twee jaar een groot onderdeel is.

 

“Hoewel de tijd voorbijvliegt, herinner ik het mij als de dag van gisteren dat ik mijn winkel opende. Een eigen winkel, dát is wat ik zo graag wilde. Ik volgde mijn hart, jaagde mijn dromen na en maakte van de interesse die ik in wonen had mijn allergrootste passie”, vertelt eigenaar Esmé Veneman.

“Ik kijk terug op een geweldige en leerzame periode. Trots ben ik op waar ik nu sta en ben erg dankbaar voor de klanten die hun woonwensen aan mij toevertrouw(d)en. Dankzij hen ben ik bevoorrecht dat ik elke dag mag doen waar ik ontzettend blij van word: mensen inspireren en enthousiasmeren met woonideeën. Te hulp schieten wanneer men op het gebied van interieur vastloopt en creatieve ideeën aandragen die nieuwe inzichten bieden. Dat geeft mij enorm veel energie. Daarnaast neemt het aantal projecten, dat varieert van kleuradvies tot de begeleiding van bouwprojecten op uiterlijke aspecten, steeds meer toe. Heel erg tof!”

Esmé: “Vanzelfsprekend gaat ondernemen samen met vallen en opstaan en is een aantal factoren (zoals de huidige crisis) bepalend voor de toekomst. Maar wanneer je onderneemt vanuit je hart, is ondernemen het allerleukste vak op aarde. Hoe uitdagend de situatie soms ook is. Eén ding is zeker: ik blijf doen waarin ik geloof en mijn klanten voorzien van woonadvies, meubels en accessoires. De winkel zal voortaan beperkter open zijn, zodat ik mij meer op de projecten kan storten, maar doe vooral beroep op mij als je met woonvragen rondloopt. Kom eens langs in de winkel of neem contact met mij op. Kijk op www.evelifestyle.nl. Cheers! Op naar de volgende mijlpalen en dat glas heffen we -in verband met de crisis- later.”

De openingstijden van de zaak aan de Dalvoordeweg 21 zijn voortaan: donderdag van 17.00 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.