Zakelijk

Korting voor klanten bij naamsverandering

DIO & Readshop in COOP wordt DA & Readshop Léon Haanstra

NIJVERDAL – Donderdag 23 mei wordt de DIO drogisterij en parfumerie aan de Smidsweg 7c compleet veranderd in een DA drogisterij en parfumerie. En ter gelegenheid daarvan ontvangen de eerste honderd klanten een goodiebag. Bovendien wordt er donderdag, vrijdag, zaterdag 25 procent korting gegeven op bijna alle artikelen. Vanzelfsprekend is deze korting alleen van toepassing bij de nieuwe DA aan de Smidsweg.

Eigenaar Léon Haanstra legt uit over de naamsverandering: “Bijna twee jaar geleden heeft de DIO-organisatie de DA formule overgenomen. We zijn lid van de DIO-organisatie en die heeft ervoor gekozen om vanwege de naamsbekendheid voor DA te kiezen. DA is meer bekend bij het brede publiek. Heel toevallig valt het nu samen met ons vijfjarig bestaan dus alle reden voor een feestje.”

 

Nieuwe look, toch vertrouwd

Bij de opening horen een lint doorknippen en ballonnen. Dat zullen de klanten zeker merken, verder blijft er veel hetzelfde. In de DA drogisterij en parfumerie werken zes medewerksters. Vanaf 23 mei zijn ze alle gekleed in het magenta-roze van DA. “Het is een gemêleerd team van verschillende leeftijden, dat dicht bij de mensen staat. Ze zijn heel toegankelijk en hebben echt plezier in hun werk. Dat merken de klanten. “In combinatie met onze Readshop kun je hier altijd voor een leuk cadeautje terecht”, merkt Léons vrouw Marloes op. Tevens wordt het cadeau altijd leuk ingepakt. Léon vervolgt : “De DA drogisterij is een volwaardige drogisterij. We zijn een erkend drogist met alle diploma's en certificaten die daarbij horen.” Met ingang van 23 mei wordt ook het assortiment nog meer uitgebreid, dus nog meer afgestemd op de wensen van de klant. Een bijkomend voordeel van het shop in een shopconcept zijn de bijzonder ruime openingstijden. Bij DA & Readshop in de COOP Léon Haanstra aan de Smidsweg kan de klant van 8.00 uur tot 21.00 uur terecht.

 

Combi supermarkt DA en Readshop

In totaal is er een ploeg van 75 medewerkers actief bij de COOP, DA drogisterij en parfumerie en Readshop. Léon merkt op dat dit een goede combinatie is. De drie zaken vullen elkaar mooi aan: “Je kunt hier je dagelijkse boodschappen doen en tegelijkertijd de drogisterijartikelen die je nodig hebt, of een boek of tijdschrift kopen. In de Readshop is bovendien een postpakketpunt gevestigd. Dat is ook makkelijk voor de klanten en wordt ook steeds meer gebruik van gemaakt.

 

Zelfstandig ondernemer

Léon is een zelfstandig ondernemer en al 25 jaar is hij werkzaam in het supermarktbedrijf. “Van de vulploeg op m'n vijftiende tot zelfstandig ondernemer nu. Maar nu wel samen met m'n vrouw Marloes.” In 2011 is hij in Holten begonnen met de C1000, die later COOP werd. Met naamsveranderingen heeft hij dus al het een en ander te maken gehad. Belangrijk vindt hij dat de kwaliteit in zijn bedrijf hoog is en daar ziet hij goed op toe. De klanten moeten tevreden de winkel verlaten, daar draait het om. Samen maak je het verschil.