Uitgaan & Cultuur

ZINiN start met zomerprogrammering Openluchttheater Nijverdal

NIJVERDAL - ZINiN opent zaterdag 4 juli weer de deuren van het Openluchttheater Nijverdal voor publiek. ZINiN heeft de afgelopen periode alles op alles gezet om op een creatieve manier invulling te geven aan de zomerprogrammering van het openluchttheater.

 

ZINiN is dan ook bijzonder blij dat ze het publiek komende zomer enkele shows kan aanbieden op deze prachtige locatie middenin het Doktersbos. Met de Handsome Poets, The Stones Sessions en Michelle David zijn er al 3 shows vastgelegd.


Bevestigde namen
De Handsome Poets trappen het zomerseizoen af op zaterdag 4 juli. De Handsome Poets speelden al vele grote festivals plat en zijn echt bekend geworden met hun grote hit ‘Sky on Fire.
Een week later, op zaterdag 11 juli, is het de beurt aan The Rolling Stones Tribute band The Stones Sessions.
Op zaterdag 22 augustus is het ZINiN gelukt om de Amerikaanse soul- en gospelzangeres Michelle David naar Nijverdal te halen. Samen met haar band zorgt ze voor een onvergetelijke avond, een avond vol gospel, soul, jazz en afrobeat.

Bezoek aan Openluchttheater coronaproof
Achter de schermen is ZINiN samen met de betrokken vrijwilligers van het openluchttheater de laatste tijd druk bezig geweest om een bezoek aan het openluchttheater coronaproof te maken binnen de gestelde voorwaarden, maar uiteraard met behoud van de gezellige en unieke sfeer van het openluchttheater. Bezoekers kunnen dan ook met een gerust hart een veilig bezoek brengen aan één of meerdere shows. In de loop van de komende weken zullen er wellicht nog enkele shows toegevoegd worden aan de zomerprogrammering.