Uitgaan & Cultuur

Sinterklaas en de problemen met het pietenhuis!

NIJVERDAL - De sinterklaaswerkgroep Nijverdal heeft de afgelopen weken en maanden hard gewerkt aan een grote speelfilm voor alle kinderen uit Nijverdal en omstreken. Aan deze film hebben circa 30 vrijwilligers belangeloos meegeholpen. De film is in één weekend opgenomen. Een knappe prestatie van iedereen.

De filmvoorstellingen in het ZINiN Theater zijn vanwege de nieuwste coronamaatregelen verzet naar 21 en 22 november. Alle beschikbare kaarten zijn inmiddels uitverkocht. Maar niet getreurd… Vanaf 22 november 18.00 uur is de film voor iedereen te zien op het YouTube-kanaal van Sinterklaas Nijverdal.

‘Sinterklaas en de problemen met het pietenhuis’ is dé sinterklaasfilm van 2020! De film gaat over zes pieten die alvast door Sinterklaas vooruit worden gestuurd naar Nederland om ervoor te zorgen dat er niks mis kan gaan tijdens pakjesavond. Aangekomen in Nederland is het huis van Sinterklaas en zijn pieten verhuurd! Wie zit hierachter? En waar moeten de pieten nu naartoe?

Tijdens hun zoektocht naar een nieuwe slaapplek ontmoeten de pieten een boerin en haar dochter. Zij willen de pieten graag helpen en zoeken mee naar een oplossing. Ondertussen gaat er van alles mis, dat kan toch geen toeval zijn... Zitten de boeven van het computerbedrijf hier weer achter, of is het iemand anders? De pieten zetten alles op alles om het Sinterklaasfeest te redden, maar of dit helemaal lukt...

Vanaf 22 november 18.00 uur te zien op het YouTube kanaal van Sinterklaas Nijverdal. Het script is geschreven door Daan Nibbelink en Yoeri Berendijk. Mis het niet!

Wil je niks missen van Sinterklaas en zijn pieten in ons gezellige dorp? Neem dan gerust een kijkje op de socials:

FB: https://www.facebook.com/sinterklaasnijverdal
Instagram: @sinterklaasnijverdal
YouTube: Sinterklaas Nijverdal