Uitgaan & Cultuur

Schrijf je nu in voor Nijverdalse Pubquiz

NIJVERDAL – Dit jaar kan je op de vrijdagavond tijdens Bruisend Nijverdal weer heerlijk borrelen met je vrienden tijdens de pubquiz. In de feesttent op het marktplein wordt de hele avond de algemene kennis en muziekkennis getest, waarbij er natuurlijk maar één team de beste kan zijn. Dus vraag je vrienden, familie of kennissen en stel een team samen. Heb je een team bij elkaar? Schrijf je dan deze week vast in! De inschrijving voor de Grootse Nijverdalse Pubquiz op vrijdag 6 september is inmiddels van start gegaan via: www.bruisendnijverdal.com/pubquiz. De voorgaande twee jaren was de inschrijving binnen korte tijd gesloten.

Deze pubquiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man of vrouw,  op elk niveau. De vragen van de quiz frissen je geheugen op en vele antwoorden worden weer herkenbaar, maar leiden ook tot nodige lachmomenten! De avond wordt gepresenteerd door een quizmaster, die er een leuke avond van weet te maken. Ga jij de competitie aan met andere teams om de hoogste score te halen? Of wilt je gewoon een gezellige avond met vrienden, familie of collega's? Kom dan naar de Grootse Nijverdalse Pubquiz.

Welk team gaat proberen het slimste team van Nijverdal in 2019 te worden?  Een kijkje nemen mag natuurlijk ook altijd, want na afloop maken de tafels plaats voor de dansvloer. De spektakelband The Dirty Daddie verzorgt een spectaculaire afterparty vanaf 22.00 uur.