Uitgaan & Cultuur

Najaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn op zondag 31 oktober

HELLENDOORN - Op zondag 31 oktober a.s. organiseert de Eschländerkapel Hellendoorn een najaarsconcert in samenwerking met de Vriendenkring in zalencentrum In de Tonne te Hellendoorn. Gezien de verwachtte drukte, is er besloten om zondag twee keer op te treden en met een inschrijflijst te werken om te zorgen dat de zaal niet overvol wordt (max 120 personen per optreden).

Het eerste optreden begint om 11.00 uur en eindigt rond 12.30 uur. Het tweede optreden begint om 14.00 uur en is om 15.30 uur klaar. Zowel bij het eerste als bij het tweede optreden kun je een half uur voor het begin naar binnen.

Aanmelden
U kunt zich telefonisch, via WhatsApp, per sms of via de mail aanmelden voor één van de concerten. Telefoonnummer: 06 4300 8189 (Betsy Diender) of mail: eschlanderkapel@gmail.com. Bij het inschrijven dient u uw naam, adres, met hoeveel personen én of u lid bent van de Vriendenkring aan te geven. Leden van de Vriendenkring hebben gratis entree. Voor niet-leden bedraagt de entreeprijs € 5,- per persoon. Kinderen t/m 11 jaar gratis entree. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding; vol is vol. Betaling geschiedt bij de ingang, op 31 oktober zelf.

Coronatoegangsbewijs
Er gelden de beperkingen, zoals deze ook voor de horeca gelden. Dat wil zeggen dat u in bezit moet zijn van een geldige QR-code, in de app of geprint op papier. Meer informatie over QR-codes: https://coronacheck.nl/nl/ of bel 0800-1421 (gratis; dagelijks van 08.00-20.00 uur)Als u (verkoudheid)klachten heeft, verzoeken we u dringend om thuis te blijven.