Uitgaan & Cultuur

Dauwpop verplaatst naar 4 september 2021

Fotograaf: Bart Heemskerk

HELLENDOORN – Het festival Dauwpop in Hellendoorn verplaatst eenmalig de datum naar de nazomer. Op zaterdag 4 september vindt de 2021 editie plaats. 

Vanwege het coronavirus kon de 2020 editie van het eendaagse festival helaas niet doorgaan en óók de 2021 editie die op 29 mei aanstaande gepland staat, dreigt niet door te gaan. Na overleg met de gemeente Hellendoorn en met een dosis gezond verstand heeft de organisatie besloten om een nieuwe datum te plannen. 

Binnenkort wordt het grootste gedeelte van de line-up bekend gemaakt. De organisatie probeert veel acts van de 2020 editie te behouden. In 2020 stonden o.a. Kensington Chef’Special, Eefje De Visser, WolfmotherTyphoon, Snelle en Bökkers op de poster. 

De kaartverkoop is reeds in volle gang. Er zijn reeds meer dan de helft van de tickets verkocht aangezien deze al verkocht waren voor de oorspronkelijke editie in 2020. De verwachting is dan ook dat de voorverkoop voorspoedig zal verlopen. 

Kaarten voor Dauwpop 2021 zijn te halen via www.dauwpop.nl. Via die website is er binnenkort ook meer info te vinden over het programma en randzaken van de nieuwe editie van Dauwpop.