Sport & Vrije tijd

Turnen, gymmen en springen bij Fysion in maand november

NIJVERDAL – Voor Gymsport Vereniging Fysion Nijverdal staat de maand november vol met vele verschillende activiteiten voor jong en oud! De spooktocht voor alle leden en niet-leden. De eerste dames-turnwedstrijd in handen van Fysion en tot slot de clubkampioenschappen van gym en trampolinespringen.

Afgelopen zaterdag, 2 november, was de jaarlijkse spooktocht voor leden en niet-leden. Het was een gezellige en griezelige avond waarbij zo’n zestig stoere kinderen door het doktersbos de tocht hebben gelopen. De avond werd afgesloten met een beker warme chocolademelk en een hoop gelach.

Op zaterdag 9 en zondag 10 november staat Sporthal de Kruidenwijk in het teken van de eerste KNGU dames-turnwedstrijd van het seizoen. Tijdens deze teamwedstrijd strijden de selectie turnsters van de A- B- en C-Selectie voor een teamtitel. Vorig seizoen mochten maar liefst negen Fysion teams het podium beklimmen. De entreekosten vanaf twaalf jaar bedragen 3,50 euro. Ook is er een mogelijkheid om dit weekend een gedeelte mee te helpen. Vrijwilligers kunnen zich melden via een mail naar rbouwhuis@gmail.com.

Fysion sluit de maand november af met de clubkampioenschappen gym en trampolinespringen op zaterdag 30 november in sporthal de Kruidenwijk. In ronde 1, van 9.30 uur tot 12.00 uur, laten alle leden van de gym zien waar ze zo hard voor hebben geoefend. Aansluitend de clubkampioenschappen springen van 13.00 uur tot 14.30 uur. De clubkampioenschappen zijn gratis toegankelijk.