Sport & Vrije tijd

SVVN organiseerde een voetgolf-toernooi voor jeugd

NIJVERDAL – SVVN organiseerde afgelopen weekend een voetgolf-toernooi voor diverse jeugdelftallen. Doordat er geen wedstrijden gespeeld mogen worden en er naar alle waarschijnlijkheid een Regio Cup gespeeld zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

“Dit zijn kleinschalige regionale competities. Niet alleen zorgt dit voor minder lange reisafstanden, ook vergroot dit de kans op aantrekkelijke lokale derby’s. Voor nu zitten we nog in onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus en kunnen we met elkaar alleen hopen op betere tijden”, zegt Harry Imhof namens de vereniging.

Activiteiten
SVVN zit niet stil. Daar waar wekelijks nog wordt getraind door diverse jeugdelftallen worden daarnaast ook activiteiten georganiseerd. “Verdeeld over diverse zaterdagen hebben we al onderlinge mixtoernooien gespeeld waarbij plezier voorop stond”, vervolgt Harry.

Voetgolf parcours
Deze week is er door de jeugd-coördinatoren van SVVN een waar voetgolf parcours uitgezet op het sportpark van SVVN.  Het doel van het spel is om te zorgen dat iedere speler voor zichzelf de bal in zo min mogelijk schietbeurten in alle holes krijgt. Het parcours bestond uit 8-holes uiteenlopend in moeilijkheidsgraad.

Met in achtneming van de coronamaatregelen trapte zaterdag de jongste jeugd van SVVN om 09.00 uur het spits af gevolgd door de overige jeugdleden verdeeld over de dag. Met veel plezier en onderlinge strijd legden ze het parcours af met als ultieme uitdaging een hole-in-one. “We kunnen met elkaar terugkijken op een geslaagde activiteit!”

Mocht je het nou ook leuk vinden om een keer mee te komen trainen bij SVVN, iedereen is welkom! Wel het verzoek om je vooraf even aan te melden bij Jasper Schutten. (jasperanne@live.nl)