Sport & Vrije tijd

Maak een Valentijnstaart voor je allerliefste

DAARLERVEEN - Valentijnsdag komt er weer aan en dat betekent dat je je geheime liefde een kaartje kunt sturen of een cadeautje mag geven. Maar het is natuurlijk superleuk als je je eigen Valentijnstaart gaat maken voor je allerliefste. De ZINiN Bibliotheek in Daarlerveen verandert daarom op woensdag 12 februari in een Valentijns-banketbakkerij en kun je vanaf 14.30 uur je eigen Valentijnstaart maken. Voor alle kinderen van 7 tot 12 jaar.

Ontwerp je eigen taart
Het word je makkelijk gemaakt, de taarten zijn al kant en klaar gebakken. Wat ga jij dan doen? Jij gaat samen met alle andere Valentijntjes de taart snijden, vullen, afsmeren en versieren, helemaal naar eigen ontwerp. Dat ontwerp maak je met jam, slagroom en botercrème. Leonie van Manoa Taarten neemt alles mee, zodat jij je (geheime) geliefde kunt verrassen met een heerlijke Valentijnstaart. En geef je snel op: VOL=VOL.

Reserveer snel je kaarten
Kaarten voor deze workshop zijn verkrijgbaar op www.zinin.com of telefonisch via 0548-624489. Afhalen bij de balie van de Tourist Info is ook mogelijk.